Τα social Media που θα πρέπει να διαθέτει κάθε σύγχρονη ιστοσελίδα

Τα social Media που θα πρέπει να διαθέτει κάθε σύγχρονη ιστοσελίδα

Το διαδίκτυο αυτή την στιγμή αποτελεί την μεγαλύτερη πηγή πληροφοριών και η δύναμη τους είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Ένας επαγγελματίας, ο οποίος διαθέτει ιστοσελίδα για να προβάλει τιην εταιρεία του ή τα προϊόντα του, μπορεί να χρησιμοποιήσει την δύναμη του διαδικτύου για να πετύχει τον στόχο του. Δηλαδή, να προσελκύσει πελάτες.

Ορισμένες ενέργειες που μπορεί να ακολουθήσει ένας επαγγελματίας για να προσελκύσει πελάτες είναι η αποστολή newsletters, οι καμπάνιες της Google, αλλά και η δημιουργία και χρήση των Social Media.

Μέσω των Social Media το κοινό μπορεί να έρθει άμεσα σε επικοινωνία με την εταιρεία και να μάθει ότι τον ενδιαφέρει σχετικά με αυτήν.

Τα δυνατότερα Social Media που θα πρέπει να διαθέτει κάθε σύγχρονη ιστοσελίδα είναι το Facebook, το Twitter, και το LinkedIn.
To Facebook αποτελεί αυτή την στιγμή το δυνατότερο Social Media, με δισεκατομμύρια χρήστες.  Εάν οι χρήστες αυτοί, δουν την σελίδα της επιχείρηση σας στο Facebook, τότε θα διαβάσουν όλες τις πληροφορίες που έχετε δημοσιεύσει. Έτσι, θα γνωρίσουν την εταιρεία σας. Επίσης, εάν ο χρήστης ενδιαφερθεί για τις υπηρεσίες που προβάλετε, σίγουρα θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω μηνύματος.

To Twitter από την άλλη μεριά διαφέρει κατά πολύ από το Facebook, διότι χρησιμοποιείτε από άτομα που απλά θέλουν να δημοσιεύσουν κάτι και όχι να συζητήσουν με συγγενείς και φίλους.

Από την άλλη μεριά το LinkedIn διαθέτει λογαριασμούς από επαγγελματίες και επιχειρηματίες και λίγες είναι οι μικρές εταιρείες που έχουν κάνει εγγραφή. Η χρήση αυτού του μέσου κοινωνικής δικτύωσης στηρίζεται στην δημιουργία επαγγελματικών σχέσεων.

Post A Comment